BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Sunday, December 19, 2010

sedih 2.....

ok lah aku sambunk lagi cerite aku...
knape aku sedih en...
emm cerite nye...
bile aku dah rapat sangat ngan abg angkat aku ni...
so rase tertekan coz x di peduli uwh terase sngat...
entah lah aku x paham knape...
sume x abes2 nk slh en aku jerh...
apa ngat aku ni x der perasaan kerh...
aku tertekan so aku dah x der sape2 dgan sewenang2 nnye aku ni pg lah post kat fb yang aku benci dier ni...
lepas dier bace jer comment uwh terus dier g tau ank2 buah dier pegi fuck aku.....
kate en yg aku ni x kenang budi,x menghargai,,macm2 lagi lah...
sentap gile lah aku....
skunk aku dah x der kwn...
cam owg gile dah aku ni ha....
hah!!!!
tp sume uwh ngat aku heran...
ye memang aku busan...
tp aku bhagie x bersame ngan dier owg lagi dah...
huhuh...
nk kate puas uwh x langsung...
cume aku rase tok kite owg berbaik blik uwh jauwh same sekali.....
coz aku x kan lupe ap yang dier kate akt aku...
yang aku ni "PENTING EN DIRI SENDIRI"
f**k lah wei...
cerite nye coz aku x nk maen futsal jd keep...
aku bkn x nk maen cume aku x sanggup nk hampe en prasaan kwn2 aku yg aku syg...
yer lah slalu game yg kite owg join sum nye berpunce dari aku..
so aku x nk lah ianye berulang lagi...
aku x snggup nnt anta team sia2 jer....
sorry to say...
x per lah mmg slh aku pon....
tp sume nye akan kembali normal time aku x penah kenal dier owg,
time aku blek kampus nnt...
aku mmg x sabar nk blik kampus..
coz x sanggup kua umah jumpe dieowg....
sedih n bengang sngat2...dah lah...
nk kesal pon x gune...
bende dah berlaku...
diam jer sudah......ahhahahahah...
emm...dah lah...
bkn aku x leyh idop tanpe dier owg...
sorry lah...hahahahaa...
assalamualaikumm...

0 comments: