BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Thursday, December 23, 2010

22.December 2010..tarikh xkan aku lupe sampai bile2.....


huhuh....
pada hari uwh aku dapat akhir nye dapat gak bersemuka nga abg angkat aku...
cerite nye begini...
aku ad post email kat dier..
after dier bace ap yang aku anta,
dier terus bg tau aku yg dier boleh berjumpe dengan nye..
rase HAPPY memuncak sangat2....
dalam hati aku berkate syukur alhamdulillah dapat akhir nye keluar dengan nye...
kebetulan dier plak ad keje luar nk buat..
so aku teman dier lah pegi ikot skali...
kite owg janji berjumpe dlm kot 11 myb klu x silap aku lah en...
emm...
aku pon terus lah pergi bersiap....
pas uwh aku mcj dier..
aku kate aku otw dah...dier pon kate dier pon dah otw..
dier soh tunggu kat satu tempat ni....aku tunggu lah....
pas uwh telefon aku pon berbunyi...
dier yang calling..
dier kate en "sorry **** ad bende x siap lagi ni...
apai tunggu dalam 30 minit...apai blik dulu t #### call"...
emm pas uwh datang lah ego aku..
aku mcj dier..'lame lagi kerh...klu lame apai nk tidow ni...emm x per lah apai x marah pon...
dah nasib apai selalu di permainkan cam ni......'
pas uwh dier mcj kate en "ap ni pai...**** x der niat pon nk buat apai cam ni...
#### ad bnde x siap lagi..x per lah biar lah #### pegi sorang jerh....
aku sentap seketike...
pas uwh aku call dier kate en aku nk ikot gak...
dier kate ok..
gerak skunk..*seen dier x kesah langsung ngan ap yg dah aku kate kat dier,..
malah tetap x kesah nk berjumpe ngan aku..setelah ap yg tlah aku buat kat dier...
emm...
kite owg pown pegi lah kat tempat di tuju...
selepas selasai jerh keje yang dier buat uwh aku dan dier pergi lah singgah mkn jup..
otw nk pegi uwh ujan turun ngan lebat plak...
lonjan dah kite owg....
menggigil aku dan dier kesujukan...
owh lupe plak nk kate kite owg g nek  moto jerh coz dah ujung bulan....
pity kering kontang lah...hehehhehe
kite owg jumpe lah satu gerai mmak tepi jln..
kite owg pon lepak lah kejap mkn n minum...
smbil makan n minum uwh aku dah dier sembang lah tentang msalh kite owg ni....
aku cite ap mslh aku, n dier cite ap yg dah jdi setelah ap yg aku buat kat atas dier...
ternyata mmg salah aku ..aku akui..
n aku janji akan berubah...
mungkin sikap kebudak budakan yg menjadi en aku sebegini...
so aku berharap aku akn menjadi lebih matang n bersabar selepas ni....
tlg bantu aku jerh harapan aku.....
slesai jerh mkn n bincang kiteowg pon pulang....
hujan yg turun pon kami redah...
hhuhuh..
disitulah penamat cerita ku ini....
pulang di rumah aku gembira sambil menggigil kesejukan...adoi....
tp indah sekali pengalaman ku ini.....
yang baik jadi tauladan,
yang buruk jadi sempadan...
emm betul kerh peribahasa aku uwh....
hantam je lah labu...
huhuhu...
assalammualaikum.....



2 comments:

HeeChul KimYanie said...

amboi amboi....serius bebenor....
huhuhu
kalah esei bm ni...

Anonymous said...

haha..ok larh uh apai..dh2 jgn sedih2 lg pasnie..alhamdulillah sume dh ok...hope,pasni matured sket...jgn sentap2!!...sentap uh utk aq jew...ko x leh!!hahahaha.. :)

**iskandar shah.. :p