BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Tuesday, February 1, 2011

DIB2B production

Bruno Mars - Grenade [Official Music Video]

kawan..

emm...
ape sebenar nye maksud kawan..
ap kite sahaje yang pelu pikir tentang kawan kite..
mereka??'
time senang same2...
time susah.....
ko kat mane???
itu kah kawan.......
ap munkin aku ni yang sebenar nye yang x patut d jadi en kawan....
adakah begitu...
owh thank u so much my dear....
arhh..
tertekan beb...
hari ni ok..
sok x ok...
terus selame lame nye..
emm..better diam dari bersuare..
sebab diam uwh perisai owg beriman...
sabar saje lah....
ap korunk nk buat lepas ni aku x kesah...
terpulang lah..
korung sume dah besar..
aku jer kot masih d takuk kebudak budakan...
x per..
semua ni mengajar aku to jadi lebih dewasa,,,
apa yang aku perlu buat..
belajar dari ap yang tlah ko buat apai..
amek pengajaran...
jangan buat lagi...u can do it apai...
jangan nk pikir ap yg owg lain nk kate,,,
ini hidop ko...
ko sendiri yg perlu mengubah nasib ko dngan usaha ko sendiri..
jangan berharap en owg lain...
percaya lah pada diri sendiri..
dah tibe mase nye skunk..
bukti en kat sume owg..sape sebanar nye apai...
kepada kwn2..
apai syg korunk semua...
bye..

Saturday, January 29, 2011

Bruno Mars - Grenade [Official Music Video]

Easy come, easy go, that's just how you live
Oh, take, take, take it all but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open, why were they open?


Gave you all I had and you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked
'Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya

Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain

Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, no, no, no

Black, black, black and blue, beat me 'til I'm numb

Tell the devil I said, hey, when you get back to where you're from
Mad women, bad women, that's just what you are, yeah
You'll smile in my face then rip the brakes out my car

Gave you all I had and you tossed it in the trash

You tossed it in the trash, yes, you did
To give me all your love is all I ever asked

'Cause what you don't understand is
I'd catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya

I would go through all this pain

Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for ya, baby
But you won't do the same

If my body was on fire

Ooh, you'd watch me burn down in flames
You said you loved me, you're a liar
'Cause you never, ever, ever did, baby
But darling, I'd still catch a grenade for ya
Throw my head on a blade for ya
I'd jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain
Take a bullet straight through my brain
Yes, I would die for you, baby
But you won't do the same
No, you won't do the same
You wouldn't do the same
Ooh, you never do the same
No, no, no, no

Friday, January 14, 2011

di saat aku mencintaimu...

Menyendiri lagi, Menyendiri lagi,
Di saat kau tinggalkan diriku pergi,
Tak pernah ada yang menhiasi hariku,
Di saat aku terbangun dari tidurku,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencintai dirimu,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta…….
Semoga engkau kan mengerti, tentang perasaan ini
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Maaf sungguhku tak bisa, untuk kembali padamu
Maaf ku telah terbuai, akan indahnya cinta
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku,
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta,
Aku inginkan diri mu, datang dan temui aku
Kan ku katakan padamu, aku sangat mencinta

Saturday, January 1, 2011

sambut new year kat ict...huhuh






end of the year....

huhu...
emm aku nk citer cikit about ap yg terjadi kat aku end of the year...
macam2 rase aku kene arie uwh....
emm sirus sakit sangat...
sirus sonok sangat....
arhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahah...
actually sebelom ni en aku ad krisis ngan dak2 s***k s***d....
so aku dah wat pilihan tok mintak maaf kat dier owg sume....
x per lah tebal kan jer lah muke ni...
time aku dtg uwh aku macam2 aku pikir...
apa lah akan terjadi lepas ni...adoi ai...
runsing aku...
first aku dtg aku terus mintak maaf kat dier f***d...
so lepas uwh dier soh aku duduk...
take time dulu...
hah!!!
pas uwh dier owg start...
seorang demi seorang basuh aku....
sedih giler lah aku...
terasa diri ni hina sangat...
tp aku x kisah because sume uwh tok kebaikan aku...
betol x??
dah lah malas lah lagi nk citer pasal ni..
buat aku sebak jerh...
skunk yang penting aku berjanji akan berubah...
sempena tahun bru en...
itu lah salah satu azam aku..
huhu....
i love u all..
tp sayang aku x dapat jumpe lagi sorang..
hopefully die dapat maaf en aku...
dah abes kat situ...
emm pas uwh aku ajak lah #### g sambut new year kat ict...
mule2 dier x bg...
pas uwh myb dier ingat aku beria sngat2 nk pegi dier bg aku folow dier tang blakang...
so aku terus lah tipon kawan aku ni...
aku kate SEKARANG gerak...
dier wat x endah jer...
sakit lak ai jiwe aku ni...
yang **** dah marah aku...
aku dah x tau nk buat ap...
emm...
aku terus lah amek sorang lagi...
stelah aku amek dak uwh aku terus gerak...
tinggal lah kwn aku ni kat sini...
entah knape lah ek..
hidop aku ni slalu kene f**k...
ap lah rezeki aku cam ni...
lepas satu,satu dtg lagi....
emm sbar jer lah...
aku nk sambut new year pon x senang...
pape pon...
to kawan2 aku...
aku ni bukan lah kwan yang baik tok korang....
aku ni bukan lah kwan yang bgus tok korang...
korang pon dah tengok en ap yang tlah aku buat kat some one uwh...
klu korang rase aku ni x patut d jadi en kwan aku x kesah...
cume aku mintak korang ampun en lah dose2 aku yang lalu...
tuh sahaja...
aku cume selama aku hidop ni aku x nak ad musuh dlm hidop aku..
tp dier dah anggap aku ni mcm2..
x der niat sikit pon...
tolong lah paham....
entah lah ap nk buat lagi pon x tau..
ngan sape aku nk mintak tolong lagi pon aku x tau..
ap lah nasib aku ni en...
bile di kenang en balik..
macam2 dah terjadi...
sedih sangat2...hari2 aku menangis..
ad sume owg tahu...
aku terime dengan redha...
ini lah yang di name en qada dan qadar...
kite hanya merancang..
tuhan yang menentukan...
aku terima dengan sabar...
yang baik jadi tauladan,
yang buruk jadi sampadan...
semua owg buat kesilapan...
so amek yang jernih buang yang keroh....
apai sayang semua.....
assalammualaiku......