BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Saturday, January 1, 2011

end of the year....

huhu...
emm aku nk citer cikit about ap yg terjadi kat aku end of the year...
macam2 rase aku kene arie uwh....
emm sirus sakit sangat...
sirus sonok sangat....
arhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahah...
actually sebelom ni en aku ad krisis ngan dak2 s***k s***d....
so aku dah wat pilihan tok mintak maaf kat dier owg sume....
x per lah tebal kan jer lah muke ni...
time aku dtg uwh aku macam2 aku pikir...
apa lah akan terjadi lepas ni...adoi ai...
runsing aku...
first aku dtg aku terus mintak maaf kat dier f***d...
so lepas uwh dier soh aku duduk...
take time dulu...
hah!!!
pas uwh dier owg start...
seorang demi seorang basuh aku....
sedih giler lah aku...
terasa diri ni hina sangat...
tp aku x kisah because sume uwh tok kebaikan aku...
betol x??
dah lah malas lah lagi nk citer pasal ni..
buat aku sebak jerh...
skunk yang penting aku berjanji akan berubah...
sempena tahun bru en...
itu lah salah satu azam aku..
huhu....
i love u all..
tp sayang aku x dapat jumpe lagi sorang..
hopefully die dapat maaf en aku...
dah abes kat situ...
emm pas uwh aku ajak lah #### g sambut new year kat ict...
mule2 dier x bg...
pas uwh myb dier ingat aku beria sngat2 nk pegi dier bg aku folow dier tang blakang...
so aku terus lah tipon kawan aku ni...
aku kate SEKARANG gerak...
dier wat x endah jer...
sakit lak ai jiwe aku ni...
yang **** dah marah aku...
aku dah x tau nk buat ap...
emm...
aku terus lah amek sorang lagi...
stelah aku amek dak uwh aku terus gerak...
tinggal lah kwn aku ni kat sini...
entah knape lah ek..
hidop aku ni slalu kene f**k...
ap lah rezeki aku cam ni...
lepas satu,satu dtg lagi....
emm sbar jer lah...
aku nk sambut new year pon x senang...
pape pon...
to kawan2 aku...
aku ni bukan lah kwan yang baik tok korang....
aku ni bukan lah kwan yang bgus tok korang...
korang pon dah tengok en ap yang tlah aku buat kat some one uwh...
klu korang rase aku ni x patut d jadi en kwan aku x kesah...
cume aku mintak korang ampun en lah dose2 aku yang lalu...
tuh sahaja...
aku cume selama aku hidop ni aku x nak ad musuh dlm hidop aku..
tp dier dah anggap aku ni mcm2..
x der niat sikit pon...
tolong lah paham....
entah lah ap nk buat lagi pon x tau..
ngan sape aku nk mintak tolong lagi pon aku x tau..
ap lah nasib aku ni en...
bile di kenang en balik..
macam2 dah terjadi...
sedih sangat2...hari2 aku menangis..
ad sume owg tahu...
aku terime dengan redha...
ini lah yang di name en qada dan qadar...
kite hanya merancang..
tuhan yang menentukan...
aku terima dengan sabar...
yang baik jadi tauladan,
yang buruk jadi sampadan...
semua owg buat kesilapan...
so amek yang jernih buang yang keroh....
apai sayang semua.....
assalammualaiku......




0 comments: