BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS
There was an error in this gadget

Thursday, December 23, 2010

22.December 2010..tarikh xkan aku lupe sampai bile2.....


huhuh....
pada hari uwh aku dapat akhir nye dapat gak bersemuka nga abg angkat aku...
cerite nye begini...
aku ad post email kat dier..
after dier bace ap yang aku anta,
dier terus bg tau aku yg dier boleh berjumpe dengan nye..
rase HAPPY memuncak sangat2....
dalam hati aku berkate syukur alhamdulillah dapat akhir nye keluar dengan nye...
kebetulan dier plak ad keje luar nk buat..
so aku teman dier lah pegi ikot skali...
kite owg janji berjumpe dlm kot 11 myb klu x silap aku lah en...
emm...
aku pon terus lah pergi bersiap....
pas uwh aku mcj dier..
aku kate aku otw dah...dier pon kate dier pon dah otw..
dier soh tunggu kat satu tempat ni....aku tunggu lah....
pas uwh telefon aku pon berbunyi...
dier yang calling..
dier kate en "sorry **** ad bende x siap lagi ni...
apai tunggu dalam 30 minit...apai blik dulu t #### call"...
emm pas uwh datang lah ego aku..
aku mcj dier..'lame lagi kerh...klu lame apai nk tidow ni...emm x per lah apai x marah pon...
dah nasib apai selalu di permainkan cam ni......'
pas uwh dier mcj kate en "ap ni pai...**** x der niat pon nk buat apai cam ni...
#### ad bnde x siap lagi..x per lah biar lah #### pegi sorang jerh....
aku sentap seketike...
pas uwh aku call dier kate en aku nk ikot gak...
dier kate ok..
gerak skunk..*seen dier x kesah langsung ngan ap yg dah aku kate kat dier,..
malah tetap x kesah nk berjumpe ngan aku..setelah ap yg tlah aku buat kat dier...
emm...
kite owg pown pegi lah kat tempat di tuju...
selepas selasai jerh keje yang dier buat uwh aku dan dier pergi lah singgah mkn jup..
otw nk pegi uwh ujan turun ngan lebat plak...
lonjan dah kite owg....
menggigil aku dan dier kesujukan...
owh lupe plak nk kate kite owg g nek  moto jerh coz dah ujung bulan....
pity kering kontang lah...hehehhehe
kite owg jumpe lah satu gerai mmak tepi jln..
kite owg pon lepak lah kejap mkn n minum...
smbil makan n minum uwh aku dah dier sembang lah tentang msalh kite owg ni....
aku cite ap mslh aku, n dier cite ap yg dah jdi setelah ap yg aku buat kat atas dier...
ternyata mmg salah aku ..aku akui..
n aku janji akan berubah...
mungkin sikap kebudak budakan yg menjadi en aku sebegini...
so aku berharap aku akn menjadi lebih matang n bersabar selepas ni....
tlg bantu aku jerh harapan aku.....
slesai jerh mkn n bincang kiteowg pon pulang....
hujan yg turun pon kami redah...
hhuhuh..
disitulah penamat cerita ku ini....
pulang di rumah aku gembira sambil menggigil kesejukan...adoi....
tp indah sekali pengalaman ku ini.....
yang baik jadi tauladan,
yang buruk jadi sempadan...
emm betul kerh peribahasa aku uwh....
hantam je lah labu...
huhuhu...
assalammualaikum.....



Sunday, December 19, 2010

sedih 2.....

ok lah aku sambunk lagi cerite aku...
knape aku sedih en...
emm cerite nye...
bile aku dah rapat sangat ngan abg angkat aku ni...
so rase tertekan coz x di peduli uwh terase sngat...
entah lah aku x paham knape...
sume x abes2 nk slh en aku jerh...
apa ngat aku ni x der perasaan kerh...
aku tertekan so aku dah x der sape2 dgan sewenang2 nnye aku ni pg lah post kat fb yang aku benci dier ni...
lepas dier bace jer comment uwh terus dier g tau ank2 buah dier pegi fuck aku.....
kate en yg aku ni x kenang budi,x menghargai,,macm2 lagi lah...
sentap gile lah aku....
skunk aku dah x der kwn...
cam owg gile dah aku ni ha....
hah!!!!
tp sume uwh ngat aku heran...
ye memang aku busan...
tp aku bhagie x bersame ngan dier owg lagi dah...
huhuh...
nk kate puas uwh x langsung...
cume aku rase tok kite owg berbaik blik uwh jauwh same sekali.....
coz aku x kan lupe ap yang dier kate akt aku...
yang aku ni "PENTING EN DIRI SENDIRI"
f**k lah wei...
cerite nye coz aku x nk maen futsal jd keep...
aku bkn x nk maen cume aku x sanggup nk hampe en prasaan kwn2 aku yg aku syg...
yer lah slalu game yg kite owg join sum nye berpunce dari aku..
so aku x nk lah ianye berulang lagi...
aku x snggup nnt anta team sia2 jer....
sorry to say...
x per lah mmg slh aku pon....
tp sume nye akan kembali normal time aku x penah kenal dier owg,
time aku blek kampus nnt...
aku mmg x sabar nk blik kampus..
coz x sanggup kua umah jumpe dieowg....
sedih n bengang sngat2...dah lah...
nk kesal pon x gune...
bende dah berlaku...
diam jer sudah......ahhahahahah...
emm...dah lah...
bkn aku x leyh idop tanpe dier owg...
sorry lah...hahahahaa...
assalamualaikumm...

sedih....

di sini aku nk cite lah sikit knape aku sedih...
emm sbena nye aku ad seorang nk kate kwn x kot..
coz dier lagi special dr berbanding jike aku nk panggil die kawan...
leyh di kate en abg angkat aku lah...
aku syg dier sngat2...tp tuh lah,myb aku terlalu berharap dier syg aku lebih dari segale-gale nye...
*tlg jangan pikir bkn2...dier dah kawin n dah ad anak...kite owg rapat cam adik beradik...
emm mane td..
hahahaha...
tuh lah.
dier ni leyh d kate en familiar lah kat tempat aku ni..
sume owang suke bgan dier,...
dier plak friendly org nye...
bak kate owg ramai d mane ad dier d situ lah aku...
huhuh...
honestly aku kate aku sonok dapat kenal ngan dier....
emm tp skunk sume uwh dah berubah...
aku dah x baik lagi ngan dier...
coz kite owg ad krisis...
emm nnt aku smbonk lg k....knape lak aku sedih...
assalammualaikum...

futsal...

tandook f.c
huhuu....ni lah first team futsal aku join...
tandook f.c
dan ini lah first tournament aku main gak...
walaupun x menang tp kite owg blaja untuk bangkit jd the best...
love u all...
event diowang pon terbaik lah...huhhu.
metafora f.t
 hah!!
ni sape plak ek...
emm...
ni lah team yg agak mantap aku pnh join...
metafora f.t
huhu...
time ni kite owg join metro game...
walaupun x g jauh,,,,
tp kite owg heaven gile...
yer lah bwu first time join en...heheh
red salsa fc
chayok!!!
 huhhhuhu.....
ni lah team yg gempak pernah aku join....
overall ramai yg dr banting....
banyak dah tournoment dier owg dah menang....good job....
last game aku join time kat johor..
kite owg main metro punye game....1 step lagi nk sampai separuh akhir...terkandas plak..
tp lepas game memang heaven gile lah.,..
huhhu ....
tp jage2 ngan team ni....
terbaik punye team...
 RED SALSA F.C
 
snock speed

first of all...



first of all aku nk cite about me....
emm...
my name..
people call me apai..
at kampus leyh panggil L'kay..
ad sejarah ngan name uwh..huhu
umor 18...
huhu..
emm aku blaja kat UiTM alor gajah,Melake..
amek cos banking...
skunk dah part 2...
honestly aku kate banking bkn lah fisrt choice aku...
tp dah dpt,so nk x nk blaja je lah...yg penting aku masuk U..
huhu...
aku stay kat negeri sembilan,...
kg,lbjohnson...
k lah 
bubye...
assalammualaikum....